> Vacatures

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in een ambacht en zou je hier graag de opleiding voor volgen? De ambachtsacademie biedt leerlingfuncties in diverse ambachten voor deelnemers met een leeftijd van veertig jaar of ouder. Denk aan tassenmaker, lijstenmaker, fietshersteller, enz.

Type traject: Diverse vacatures Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Er zijn volop kansen om in de zorg te werken. Infopuntzorg biedt je de mogelijkheid om deze kansen te verkennen. Je werkt 24 tot 28 uur per week en volgt daarnaast dagonderwijs (beroeps begeleidende leerweg, BBL). 

Type traject: BBL-trajecten Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

In de regio Zuid-Kennemerland en IJmond is veel vraag naar technisch personeel. Er is veel ruimte voor starters en zij-instromers om opgeleid te worden in de techniek. Werkgevers en opleiders hebben leerwerktrajecten op verschillende niveaus.

Type traject: BBL-trajecten en leerwerktrajecten Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Voortijdig schoolverlater, AG (WAO, WIA, WGA, Wajong, ZW), Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter